1. Haberler
  2. Gündem
  3. Keşan’da başkan adayından ‘hazirun’ şikayeti

Keşan’da başkan adayından ‘hazirun’ şikayeti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Edirne’nin Keşan ilçesinde belediye başkanı aday adayı Orhan Çakır, CHP’li hazirun listesindeki çarpıklığa dikkat çekti.

Çakır partisine sunduğu dilekçesi ilgili olarak sosyal medyasından yaptığı paylaşımda, bu durumun aday adaylarının eşit bir şekilde yarışmasını engelleyen büyük bir unsur olduğuna vurgu yaptı.

Çakır paylaşımında, “Siyasi partilerde ön seçimler demokrasinin vazgeçilmez bir öğesidir, ancak Keşan Belediye başkan adaylığı için 2254 Üyenin oy kullanacağı hazirun listesinde 514 kişinin adres ve iletişim bilgilerinin olmaması aday adaylarının eşit bir şekilde yarışmasını ve mücadele etmesini engelleyen en büyük unsurdur. 100 yılllık bir tarihi olan Hak, hukuk ve adaleti savunan CHP’sinin askıya çıkan listelerine itiraz ederek, adaletli bir seçim süreci ve bu şaibenin ortalıktan kalkması dileklerimle CHP Genel merkezimizin vereceği kararı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Keşan’da başkan adayından ‘hazirun’ şikayeti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Haber Ulusal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -
Bizi Takip Edin