1. Haberler
  2. Gündem
  3. ATP’li Demiroğlu mazbatasını aldı

ATP’li Demiroğlu mazbatasını aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA (İGFA) – ATP Genel Başkanı Ata Barlas Aşkar’ın elinden mazbatasını alan Ümit Demiroğlu, Türkiye’nin daha ileriye taşınması için partisinin her organında görev almaya hazır olduğunu ifade etti.

Kendisini bu göreve layık gören partisine teşekkür eden Ümit Demiroğlu, şunları kaydetti:

“Mustafa Kemal Atatürk milliyetçisi ve Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz savunucusu olan Adil Türkiye Partisi; işçinin, emekçinin, emeklinin, kadınların, çocukların, gençlerin kısaca Türkiye’de yaşayan bu vatana gönül vermiş halkların ve herkesin geleceğini, mutlu olma hakkını savunan bir partidir. Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı var olmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. Ülkemizin daha ileri taşınmasında üzerime düşen görevi her zaman yerine getirmeye hazırım. Başta genel başkanımız Sayın Ata Barlas Aşkar olmak üzere tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ATP’li Demiroğlu mazbatasını aldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Haber Ulusal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -
Bizi Takip Edin