Breaking News

Dilek Danışmanlık

Dilek danışmanlık dmo danışmanlık tedarikçi danışmanlığı ve katalog danışmanlığı konusunda oldukça kapsamlı bilgileri içeren bir danışmanlık kuruluşudur ve bünyesinde ilgilendiğiniz konular ile ilgili oldukça detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

Neden Dilek Danışmanlık

dmo e-satış danışmanlık hizmetleri firmanızın adına sizin için gerekli olan tedarik ve kataloglar için gerekli görüşmeleri sağlayarak tüm işlemleriniz için kolaylık sağlama yolundadır. Dmo danışmanlık gerekli dosya ve ve evrakları tüm kurallarına uygun olarak hazırlamak için gerekli tüm donanıma sahiptir. katalog içindeki ürünleri tse belgesi taşır niteliktedir. Bunlar haricinde iso 9001 kalite yönetim sistemleri ve iso 4001 çevre yönetim sistemleri gerekliliklerinin tümünü kapsamıyla yerine getiren bir danışmanlık hizmetidir.

Katalog Çesitliliği

Dilek danışmanlık bünyesi içerisinde bazı ürünlerin yer aldığı kataloglar mevcuttur. o katalog içerisinde televizyon, kurumsal televizyon, büro için buzdolabı, led lamba, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, bor kapsamlı temizlik ürünleri, bilgisayar ve donanım çeşitleri, monitör, görüntü duvarı, su soğutucusu gibi ve burada belirtilenlerden çok daha fazlası ve kapsamlısı dilek danışmanlık katalog bilgisinde yer alıyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir