Breaking News

Havuz Projelerinin Öncüsü Pekcan Havuz

Pekcan Havuz sektörde 24 yıldır var olan ve havuz projelerin öncüsü olarak hizmet sunan firma olarak çalışıyor. Kişiler kadar özel havuz yapımı anlayışını benimseyen firma havuz tasarımında müşterilerinin taleplerine önem veriyor. Böylelikle müşterilerinin hayallerini süsleyen kapalı ve açık havuzlara sahip olmalarını sağlıyor.

Tasarlanan Havuz Türleri Çeşitlilik Gösteriyor

Havuz yapımı İzmir piyasasına yön veren firma tek bir türde havuz üretimi ve tasarımı yapmıyor. Müşteri istekleri ve tercihlerine bağlı olarak firma farklı havuz türlerinin projelendirilerek hayata geçmesine imkan tanıyor.

Firma tarafından tasarlanan havuz türleri arasında şunlar görülüyor; Termal, olimpik, jakuzili, şok, yarı olimpik, eğlence, terapi, doğal, animasyon ve yüzme havuzu yapımı sağlıyor. Bu havuzlar farklı ölçülerde ve özelliklerde tasarlanarak mekanları renklendiriyor.

Havuz Servis Hizmeti Veriyor

İzmir’de başlayan yolculuğunu Ege Bölgesi ile genişleten firma havuz tasarımlarının yanı sıra havuzlar için servis hizmeti de veriyor. Bu hizmetler havuz bakımı ve kurulumundan oluşuyor. Böylelikle havuz sahiplerinin kurulum ve bakım konusunda sıkıntı yaşamalarının önüne geçiyor.

Havuz Ekipman Satışı Yapılıyor

Firma termal, animasyon, olimpik ve doğal havuz yapımının dışında havuzlar için ihtiyaç duyulan ekipmanların satışını da gerçekleştiriliyor. Havuz ekipmanları yelpazesi geniş olduğu için sipariş edilen ürünler en kısa sürede teslim ediliyor. Satışa sundukları havuz ekipmanları arasında ise dezenfektan, yosun önleyici, çöktürücü, sertlik giderici ve ph düzenleyici bulunuyor.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir