Breaking News

İlişkinizi Kurtarmanızı Sağlayacak Terapi Hizmetleri

Psikoloji üzerine eğitim alan Melis Çelik başarılı çalışmalarıyla insanların terapi ihtiyacını karşılıyor. 2016 yılından beri psikoloji üzerine çalışan uzman psikolojik desteğe ihtiyaç duyan kişi ve çiftler için çalışıyor. Böylelikle sunduğu aile ve ilişki terapisi ile evliliklerin ve çiftlerin ilişkilerini kurtarmalarına yardımcı oluyor.

Uzman Tarafından Verilen Terapi Hizmetleri

Psikoloji lisansının ardından klinik psikoloji üzerine tez yapan ve yüksek lisansını tamamlayan Melis Çelik İstanbul Bakırköy’de bulunan kliniğinde hizmet veriyor. Uzman psikolog tarafından verilen terapi hizmetleri arasında ise evlilik, cinsel, bireysel, boşanma ve ilişki terapisi bulunuyor. Ayrıca uzman psikolog kliniğe gelmesi mümkün olmayan kişiler için online terapi hizmeti veriyor.

Terapi Hizmetleri İçin İletişim

Uzman psikologtan birebir terapi hizmeti almak isteyenlerin Kadıköy’de bulunan kliniğe gelmeleri gerekiyor. Web sitesinde bulunan randevu sistemi sayesinde terapi görmek isteyenler uygun gün ve saate randevu alarak kliniğe ulaşıyorlar. Ayrıca klinik tarafından kullanılan 0530 158 79 97 nolu telefon numarasından ulaşıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir