Breaking News

Teknolojiye Uyum Sağlamanın Yolu Snotra Digital’den Geçiyor

Snotra Digital teknolojiye uyum sağlamak isteyen işletmeler için çalışıyor. Bulduğu akıllı çözümler sayesinde analogtan dijitale geçme sürecinin sorunsuz gerçekleşmesini sağlıyor. Sektör yeniliklerini takip eden firma dijital dönüşüm sürecinin her aşamasında müşterilerinin yanında oluyor. Çözümlere ek olarak sunduğu ürünler sayesinde işletmelerin işleyişinin hızlı olmasına yardımcı oluyor.

Teknolojiye Uyum Sağlayan Ürünleri Tasarlıyor

Teknoloji alanında başarılı ve yenilikçi bir ekibe sahip olan Snotra Digital işletmelere hitap edecek ürünlerin tasarımını yapıyor. Yaptığı ürün tasarımları sayesinde işletmelere dair olan tüm işlemlerin zaman kaybı yaşanmadan tamamlanabilmesini sağlıyor.

Snotra Digital’in işletmeler için tasarladığı ürünler şunlardan oluşuyor;

*ensemble

*eba

*qdms

*beam

Bu ürünler işletmelerin ihtiyacı olan modül sistemlerinden oluşuyor. Böylelikle verilerin korunması, işlenmesi ve kullanılması kolaylaşıyor. İş akışının hızlı olmasını isteyenler eba iş akış yönetim sistemi ürünün alarak iş sürecinin hızlanarak maliyetin azalmasını sağlıyorlar. İşletmenin doğru ürünü alabilmesi içinse ihtiyacın belirlenmesi ve görüşmelerin yapılması gerekiyor.

Snotra Digital Ürünleri Nasıl Ediniliyor?

Teknoloji firmasının yenilikçi ekibiyle tasarladığı beam ve eba döküman yönetim sistemi gibi ürünlerin edinilmesi işletmeler tarafından merak ediliyor. Dijitale geçmek isteyen kişiler firmadan ürünlerin demo versiyonu talep ediyorlar. Bu sayede ürünlerin nasıl kullanılacağını ve fayda sağlayıp sağlamayacağını demo versiyonlardan öğreniyorlar. Ürünlerden memnun kalmaları durumunda ise ürünleri işletmeleri için edinerek kullanmaya ve dijitalde hızlı ilerleme kaydetmeye başlıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir