Breaking News

İnci Kolye Hangi Kıyafetler ile Giyilir?

İnci kolyeler uzun yıllardır popüler olan takı çeşitlerinden bir tanesidir. İnci kolye genellikle kısa ipli ve ipin tamamını kaplayan incilerle dolu olan kolye modeli olarak bilinse de birbirinden farklı inci kolye modelleri bulunmaktadır.

Gerçek İnci Kolye

Gerçek inci kolye özel günlerde veya basit kıyafetleri şık hale getirmek için kullanılan takı aksesuarıdır. Genellikle gece kıyafetlerinde ön plana çıkması ile bilinir. Fakat gündelik kıyafetlere de farklı hava katar. Göğüs dekoltesi olan sade elbiselere yakışan inci kolyelere inci küpeler eşlik etmektedir. Bunun yanı sıra bileklerin de boş kalmaması gerekir. Bu sebepten inci kolyenin yanında inci küpe ve ince zincir bileklik ya da küçük incilerden oluşan bileklikler elbiseyi bambaşka bir ambiyansa sokabilir.

Hakiki İnci Kolye

Hakiki inci kolye bulması ve alması biraz zor olan kolyedir. İstiridyenin içerisinde yer alan bu madde birtakım işlemlerden geçerek aksesuara uygun hale getirilmektedir. Bu sebeple hem yapımının ve bulunmasının zor olmasından hem de işleminin zor olmasından dolayı fiyatta artış görülmektedir. Fakat imitasyon inci kolyeler de piyasada oldukça var olmaktadır. Bu nedenle gerçek bir inci kolye almak için imitasyonu arasındaki farkı iyi bilmek gerekir.

Hakiki inci kolyeler siyah elbiseler ile eşleştiği zaman gücünü tam olarak ortaya çıkarmaktadır. Bunun yanı sıra koyu renkte olan mavi, yeşil ve kırmızı tonlara da en çok yakışan kolye türünden biridir. Bu elbiselerin göğüs dekoltesini inci kolye ile süsleyebilir ve hafif bir makyaj ile ufak dokunuşlar sayesinde şık olabilirsiniz. Bu nedenlerden dolayı inci kolye satışı çok fazladır.Ayrıca inci kolye yalnızca elbiselerde değil takımlarda da sıklıkla kullanılan bir aksesuardır. Herhangi bir toplantı kıyafetini inci kolye dokunuşuyla şık ve asil hale getirmek mümkündür.

İnci Kolye

İnci kolye birçok kombine uyan aksesuarlardan biridir. Yalnızca spor giyimde abartı olarak görülür. Bu nedenle sportif kombinlerde inci kolye kullanılması hoş olmayan bir görüntüye sebep olur. Sportif kombinlerde inci kolyenin yanı sıra daha hafif takılar tercih edilebilir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir