Breaking News

Nahçıvan Devlet Üniversitesi Diş Hekimliği

Nahçıvan Devlet Üniversitesi Diş Hekimliği

Temelleri 1967 yılında atılmış olan Nahçıvan Devlet Üniversitesi kardeş yurtta yurtdışı eğitimi alma avantajıyla karşımıza çıkıyor. Geniş bir eğitim alanına sahip olan bu üniversitede lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimleri alabilmek ekonomik kapsamda da son derece mümkündür. Pek çok deneyimli akademisyene sahip olan Nahçıvan Devlet Üniversitesi Diş Hekimliği bölümü, yurtdışında üniversite eğitimi almak isteyen pek çok öğrenciye kariyer hedeflerinde altın kapılar açmaktadır. Bu kapsamda; özellikle ortak dil ve ortak kültür avantajıyla birlikte öğrencilerin tercihi olan üniversitede, uluslararası bir çevreye sahip olabilmek ve yurt içi ve yurt dışında denkliği bulunan diplomaya sahip olabilmek de herkes için mümkündür.

Bunlara ek olarak; ileri seviyede elde edilebilecek olan akademik eğitim ile birlikte, Europass Mavi Diploma ve YÖK tanınırlığı kapsamındaki diplomaya sahip olunmaktadır. Bu bağlamda; öğrenciler kariyer hedeflerine gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında güvenle ulaşabilecektir. Ayrıca, ülkemize yakın olması itibari ile de kolay ulaşım olanağı sağlayan bu üniversite, öğrenci dostu Nahçıvan’da ekonomik eğitim olanağı sağlamaktadır. Diş hekimliği başta olmak üzere; tarih, biyoloji, kimya, pedagoji, psikoloji, Fransızca, İngilizce, Slav dilleri ve edebiyatı ve daha pek çok alanda eğitim alabilme ayrıcalığına da sahip olunmaktadır.

Nahçıvan Devlet Üniversitesi Bölümleri İletişim

Avrupa standartlarında bir ileri düzey eğitim olanağı ile karşımıza çıkan Nahçıvan Devlet Üniversitesi bölümleri iletişim kurarak kapsamlı eğitim olanakları hakkında bilgi edinilebilir. Bu kapsamda; diş hekimliği bölümü ve diğer bölümler hakkında ayrıntılı bilgi erişimleri sağlanarak gelecek hedeflere ulaşabilmek güvenle mümkündür. Bölümden bölüme değişiklik taşıyan eğitim dilinin yanı sıra; ön kayıt işlemlerinin ardından eğitim olanakları için uygun adımlar atılabilmektedir. Ayrıca ön kayıt ve başvuru için gerekli olan evrakların saptanması için de iletişim kurulması gerekmektedir.

Öğrencilerine seçkin bir kampüs yaşamı, güvenli yurt ve ekonomik eğitim avantajı da sağlamakta olan azerbaycan nahçıvan devlet üniversitesi , kariyer hedefleri için öğrencilerin en yakın destekçisi olmaktadır. Türkiye’ye yakın olması ve ortak kültür olanağı sağlamasından dolayı Nahçıvan Devlet Üniversitesi aracılığıyla yurtdışında eğitim avantajlarından yararlanılmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir