Breaking News

Lanu Psikoloji Merkezi

Lanu Psikoloji Merkezi, İstanbul’da bulunan bir psikolog merkezidir. Merkezin sahibi kadın girişimci psikolog Gökçe Ceren Dübüş’tür. İstanbul’da psikolog arayanlar için doğru kliniğin Lanu Psikoloji Merkezi olduğunu söyleyebiliriz.

Lanu Psikoloji Merkezi çift terapisi almak isteyenlere de hizmet vermektedir. Çift terapisi, ilişkilerinde sorunlar yaşayan çiftlere yardımcı olmak için uygulanan bir terapi çeşididir. Bu terapi ile iletişim sorunları, güvensizlik, aldatma gibi pek çok konuda çiftlere destek sağlanır.

Merkezde ayrıca bireysel terapiler, aile çift terapisi, cinsel terapiler, psikodrama grup yaşantısı, WISC-IV çocuk zeka ölçeği, MMPI kişilik envanteri ve MOXO sürekli performans testi gibi çeşitli hizmetler sunulmaktadır. Bu hizmetlerle ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.

Lanu Psikolojik Danışmanlık Merkezi bünyesinde yer alan uzman klinik psikologlar, Türk Psikologlar Derneği’nin akredite ettiği üniversitelerde psikoloji lisans eğitimlerini tamamlamış, yüksek lisans mezunu ve uzmanlık alanlarında tecrübeye sahip profesyonellerdir. Merkez, bilişsel ve davranışçı terapi gibi bilimsel yöntemler kullanarak bireylerin psikolojik sorunlarına yardımcı olmayı hedeflemektedir.

Bilişsel ve davranışçı terapi, bireyin psikolojik sorunlarına sebep olan işlevsel olmayan düşünce ve davranışlarını değiştirerek iyileşmeyi hedefleyen bir yöntemdir. Bu terapi, anksiyete bozuklukları, obsesif-kompulsif bozukluk, travma sonrası stres bozukluğu, depresyon, yeme bozuklukları ve kişilik bozuklukları gibi pek çok psikolojik sorunlarda etkili olduğu bilimsel araştırmalar ile kanıtlanmıştır.

Bireysel terapide Lanu Psikoloji Merkezi olarak çeşitli alanlarda hizmet verilmektedir. Duygu durum bozuklukları, kaygı bozuklukları, bağlanma sorunları, travma sonrası stres bozukluğu, yeme bozuklukları, uyum bozuklukları, öfke kontrol bozukluğu gibi konularda destek sağlanmaktadır. Ayrıca, ilişki sorunları, iletişim sorunları, karar verme sürecinde yaşanan güçlükler gibi konularda da yardımcı olunmaktadır.

Lanu Psikolojik Danışmanlık Merkezi ayrıca cinsel terapi de sunmaktadır. Cinsel terapi, cinsel sorunları olan bireyler veya çiftler için uygulanan bir tür terapidir. Bu terapi, cinsel işlev bozukluklarının temel sorunlarını incelemeyi ve çözmeyi hedefler.

Merkezde aile ve çift terapisi de yapılmaktadır. Aile ve çift terapisi, romantik ilişki içindeki çiftlerin duygusal, sosyal, cinsel, ekonomik ve görüş ayrılıkları gibi konularda çatışmalarını çözmeyi hedefleyen bir terapi çeşididir. Bu terapide aile içi ilişkisel ve iletişimsel sorunlar, şiddet, boşanma süreci danışmanlığı gibi konularda destek sağlanmaktadır.

Lanu Psikolojik Danışmanlık Merkezi, uzmanlarının mesleki çalışma ve etik sınırlarına uygun olarak çalışmalarını yürütmektedir. Bilimsel dayanağı olan ve kanıta dayalı olan yaklaşımlar kullanılmaktadır. Merkez, İstanbul Suadiye Mahallesi Bağdat Caddesi’nde bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir