Breaking News

İnegöl’e modern nikah dairesi

Yeni dönem projelerini açıklayan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Alper Taban’ın Yeni Nikah Dairesi projesi gençlerde heyecan uyandırdı. Modern mimarisi ve içerisinde yer alan imkanlarla Yeni Nikah Dairesi evlenecek çiftlerin rüya gibi başlangıçlarına şahitlik edecek.

Zorunlu trafik sigortada ‘serbest tarife’ vurgusu

Zorunlu trafik sigortalarında 2017 yılından beri yürürlükte olan tavan fiyat uygulaması, son yıllarda sektörün gündemindeki en önemli konulardan biri olmaya devam ediyor. Zorunlu trafik sigortası poliçelerinden çoğu firmanın teknik olarak zarar ettiğini belirten sektör temsilcisi, serbest tarifeye geçişin önemini vurguladı.

İstanbul PPP Week’ten COP 29’a Çağrı

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Araştırma Merkezi ve DEİK işbirliğiyle düzenlenen İstanbul PPP Week (KÖİ Haftası) 8’inci yılında rekor katılımla tamamlandı. “PPP: Global Greener Growthful (KÖİ: Küresel, Çevreci, Büyüyen)” mottosuyla düzenlenen etkinliğin kapanışında, önümüzdeki yıl Bakü’de gerçekleştirilecek COP 29’da KÖİ modelinin önemli bir başlık olarak tartışılması çağrısı yapıldı.