Breaking News

Etkileyici mimarisiyle “Paipurth Villa” göz kamaştırıyor

Paipurth Villa mimarisiyle göz kamaştırıyor

Etkileyici mimarisiyle “Paipurth Villa” göz kamaştırıyor

Karamürsel kuzeyindeki orman alanları , meyve sebze yetiştiriciliği ve deniz ulaşımının tüm avantajlarından yararlanan ticareti gelişen bir ilçe olarak  önümüzdeki yılların en gözde yerleşim merkezi olamaya adaydır.   

Karamürsel sahilinde yer alan “Paipurth İnşaat”, adeta deniz fenerinin ışığı gibi parlıyor. Bir çok villa projesinin aksine Paipurth, uygunluğuyla da dikkat çekiyor.

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde tamamlanan “Paipurth Villa”, akıllı ev teknolojisiyle adete konfor ve güvenliğin bir arada bulunmasını sağlıyor. Isı ve ses yalıtımıyla birlikte Paipurth Villa, olumsuz dış etkenlerden ve gürültüden konut sakinini uzak tutmaktadır. Paipurth Villa’da yer alan genel elektrik kontrolü, uzaktan erişim su vana kontrolü, kaçak su sensörü ve kaçak gaz sensörü gibi teknolojilerle, evde kimse olmasa dahi kazalara engel olmaktadır.

Güvenlik noktasında hareket sensörü, hırsız alarmı ve dış kapı parmak izi okuyucu teknolojisinin de bulunduğu Paipurth Villa’da konutunuz, davetsiz misafirlere karşı her daim güvende olacaktır. Ayrıca konut sakini ısıtma kontrolü, termostat oda ısı ayarı, uzaktan kombi kontrolü ve klima kontrolü gibi teknolojiyle birlikte konutun ısısını daima kontrol edebilecek.

Akıllı ev teknolojisinin hiçbir tanesinin eksik olmadığı Paipurth Villa’da pek çok özellik (Asansör kata çağırma kontrolü, Dokunmatik cam kontrol paneli, Dokunmatik cam panel oda termostatı, Dış kapı parmak izi okuyucu) mevcuttur. Sakinlerinin her zaman huzurlu, mutlu ve konforlu yaşam sürmesini arzulayan Paipurth, bu noktada fazlasını yapmaya devam ediyor. Vizyon ve misyonunda asla ödün vermeyen Paipurth, Türkiye ve dünyada lider olma yolunda emin adımlarla ilerleyerek müşteri memnuniyetini en önde tutmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir